Jerry Keizer (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jerry Keizer
Jerry Keizer (1938)

Jerry Keizer (1938)

Kunstenaar

Jerry KEIZER (Amsterdam 1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jerry Keizer - Abstracte inkt penseel tekeningen (3x) kopen? Bied vanaf 175!
Jerry Keizer (1938) Nederlands Abstracte inkt penseel tekeningen (3x)
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen49 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jerry Keizer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jerry Keizer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jerry Keizer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jerry Keizer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jerry Keizer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jerry Keizer!

Volg het aanbod kunst van Jerry Keizer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jerry Keizer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jerry Keizer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jerry Keizer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jerry Keizer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jerry Keizer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jerry Keizer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jerry Keizer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jerry Keizer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jerry Keizer?

Kunst kopen van Jerry Keizer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jerry Keizer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jerry Keizer. Om meer kans te maken om de Jerry Keizer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jerry Keizer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.