Joop Beermann (1928-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Beermann
Joop Beermann (1928-2016)

Joop Beermann (1928-2016)

Kunstschilder

Joop BEERMANN (Zwolle 1928 - ?? 2016)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joop Beermann - Boomgaard kopen? Bied vanaf 110!
Joop Beermann (1928-2016) Nederlands Boomgaard
TechniekAcryl
Afmetingen61 x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 110
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joop Beermann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Beermann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Beermann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Beermann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Beermann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Beermann!

Volg het aanbod kunst van Joop Beermann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Beermann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Beermann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Beermann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Beermann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Beermann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Beermann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Beermann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Beermann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Beermann?

Kunst kopen van Joop Beermann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Beermann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Beermann. Om meer kans te maken om de Joop Beermann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Beermann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.