• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Joseph Semah (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Joseph Semah

Joseph Semah (1948)

Kunstenaar

Joseph SEMAH (Bagdag 1948)

Schilder, beeldhouwer, installatiekunstenaar.

Opleiding:

Beeldend gezien is Joseph Semah autodidact; hij heeft echter wel een opleiding gevolgd aan de universiteit van Tel Aviv.

Semah woont en werkt in Amsterdam.

Onderwerp van Semahs kunst is de relatie van gemeenschappen tot hun eigen cultuur en geschiedenis. Aan de basis van zijn eigen conceptuele en visuele wereld ligt de lange traditie van liberaal humanistische filosofie. Semah ziet zijn kunstwerken ook wel als onderdeel van zijn eigen voortdurende onderzoek naar tolerantie en de relatie van mensen tot elkaar. Ook de historie van de Hebreeuwse taal is voor hem belangrijk; hij is dan ook opgegroeid in Tel Aviv, waar hij sinds 1950 woonde, en zijn opa preekte in de Joodse gemeenschap voor tolerantie tussen verschillende religieuze gemeenschappen. In zijn werk toont Semah bovendien hoe Hebreeuwse taal, traditie en cultuur Westerse kunstenaars beïnvloedt. In 1973 is Semah dan ook naar Europa vertrokken, waar hij in verschillende landen heeft gewerkt voor hij zich in 1980 in Amsterdam vestigde.

Exposities en prijzen:

Het werk van Joseph Semah is tentoongesteld in verschillende Nederlandse musea, alsmede in andere landen waaronder Duitsland en Turkije.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Israëlisch Nederlands
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Joseph Semah (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Joseph Semah (1948) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Joseph Semah

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Semah? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Semah. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Semah en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Semah te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Semah!

Volg het aanbod kunst van Joseph Semah te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Semah te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Semah instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Semah kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Semah!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Semah kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Semah en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Semah via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Semah of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Semah?

Kunst kopen van Joseph Semah begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Semah, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Semah. Om meer kans te maken om de Joseph Semah te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Semah! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.