Joyce van Rijn (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Joyce van Rijn
Joyce van Rijn (1933)

Joyce van Rijn (1933)

Joyce van RIJN (Amersfoort 1933)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joyce van Rijn - Gouache uit 1974 kopen? Bied vanaf 100!
Joyce van Rijn (1933) Nederlands Gouache uit 1974
Techniek Gouache
Afmetingen 40 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joyce van Rijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joyce van Rijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joyce van Rijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joyce van Rijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joyce van Rijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joyce van Rijn!

Volg het aanbod kunst van Joyce van Rijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joyce van Rijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joyce van Rijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joyce van Rijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joyce van Rijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joyce van Rijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joyce van Rijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joyce van Rijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joyce van Rijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joyce van Rijn?

Kunst kopen van Joyce van Rijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joyce van Rijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joyce van Rijn. Om meer kans te maken om de Joyce van Rijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joyce van Rijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.