Jules Pascin (1885-1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jules Pascin
Jules Pascin (1885-1930)

Jules Pascin (1885-1930)

Kunstschilder, Graficus

Jules PASCIN (Vidin 1885 - Parijs 1930)Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  Bulgaar Bulgaar  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Kunst kopen van Jules Pascin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jules Pascin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jules Pascin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jules Pascin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jules Pascin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jules Pascin!

Volg het aanbod kunst van Jules Pascin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jules Pascin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jules Pascin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jules Pascin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jules Pascin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jules Pascin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jules Pascin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jules Pascin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jules Pascin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jules Pascin?

Kunst kopen van Jules Pascin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jules Pascin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jules Pascin. Om meer kans te maken om de Jules Pascin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jules Pascin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.