• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jurij Kuper (1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jurij Kuper

Jurij Kuper (1940)

Kunstenaar, Designer

Jurij KUPER (Moskou 1940)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Russisch
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jurij Kuper (1940) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jurij Kuper (1940) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jurij Kuper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jurij Kuper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jurij Kuper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jurij Kuper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jurij Kuper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jurij Kuper!

Volg het aanbod kunst van Jurij Kuper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jurij Kuper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jurij Kuper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jurij Kuper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jurij Kuper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jurij Kuper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jurij Kuper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jurij Kuper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jurij Kuper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jurij Kuper?

Kunst kopen van Jurij Kuper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jurij Kuper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jurij Kuper. Om meer kans te maken om de Jurij Kuper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jurij Kuper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.