• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Aftersale
Deutsch
English
Français
K P Brehmer (1938)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. K P Brehmer

K P Brehmer (1938)

Kunstenaar

K P BREHMER (1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
K P Brehmer - Vintage Kunstpostkarten signiert kopen? Bied vanaf 60!
K P Brehmer - Vintage Kunstpostkarten signiert

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doordrborispenth

Eindtijd09-05-2022 om 21:18

VerzendingInternationaal

Jaartal1964
TechniekVaria
Afmetingen11.5 cm x 15.9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van K P Brehmer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van K P Brehmer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van K P Brehmer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van K P Brehmer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van K P Brehmer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen K P Brehmer!

Volg het aanbod kunst van K P Brehmer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van K P Brehmer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u K P Brehmer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe K P Brehmer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van K P Brehmer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van K P Brehmer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van K P Brehmer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van K P Brehmer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van K P Brehmer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van K P Brehmer?

Kunst kopen van K P Brehmer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van K P Brehmer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van K P Brehmer. Om meer kans te maken om de K P Brehmer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van K P Brehmer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.