Karl-Heinz Hansen-Bahia (1915-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karl-Heinz Hansen-Bahia
Karl-Heinz Hansen-Bahia (1915-1978)

Karl-Heinz Hansen-Bahia (1915-1978)

Kunstenaar, Designer

Karl-Heinz HANSEN-BAHIA (Hamburg 1915 - São Paulo 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
61
Nationaliteit
Ethiopisch Ethiopisch  Braziliaans Braziliaans  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Karl-Heinz Hansen-Bahia - Holzschnitt „Interieur mit einheimischer Frau“, hergestellt für ARTA im Jahr 1963, signiert kopen? Bied vanaf 38!
Karl-Heinz Hansen-Bahia (1915-1978) Ethiopisch Braziliaans Duits In 1963 voor ARTA gemaakte Houtsnede "Interieur met inheemse vrouw" gesigneerd
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen50 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 38
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karl-Heinz Hansen-Bahia

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karl-Heinz Hansen-Bahia? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karl-Heinz Hansen-Bahia. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karl-Heinz Hansen-Bahia en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karl-Heinz Hansen-Bahia te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karl-Heinz Hansen-Bahia!

Volg het aanbod kunst van Karl-Heinz Hansen-Bahia te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karl-Heinz Hansen-Bahia te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karl-Heinz Hansen-Bahia instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karl-Heinz Hansen-Bahia kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karl-Heinz Hansen-Bahia!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karl-Heinz Hansen-Bahia kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karl-Heinz Hansen-Bahia en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karl-Heinz Hansen-Bahia via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karl-Heinz Hansen-Bahia of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karl-Heinz Hansen-Bahia?

Kunst kopen van Karl-Heinz Hansen-Bahia begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karl-Heinz Hansen-Bahia, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karl-Heinz Hansen-Bahia. Om meer kans te maken om de Karl-Heinz Hansen-Bahia te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karl-Heinz Hansen-Bahia! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.