Louis Boermeester (1908-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Boermeester
Louis Boermeester (1908-1992)

Louis Boermeester (1908-1992)

Kunstenaar

Louis BOERMEESTER was naast schilder ook glazenier. Hij volgde zijn opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam. Van 1952 tot 1972 verbleef hij in de Verenigde Staten. Hij had een voorkeur voor het maken van portretten, historische voorstellingen en religieuze onderwerpen. Zijn liefde voor sterke lijnvoering, die zo kenmerkend is voor de glaskunst, komt ook in zijn schilderwerk duidelijk naar voren. Louis Boermeester was lid van de kunstenaarsvereniging St-Lucas te Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Louis Boermeester (1908-1992) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Louis Boermeester (1908-1992) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Louis Boermeester

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Boermeester? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Boermeester. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Boermeester en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Boermeester te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Boermeester!

Volg het aanbod kunst van Louis Boermeester te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Boermeester te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Boermeester instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Boermeester kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Boermeester!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Boermeester kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Boermeester en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Boermeester via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Boermeester of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Boermeester?

Kunst kopen van Louis Boermeester begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Boermeester, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Boermeester. Om meer kans te maken om de Louis Boermeester te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Boermeester! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.