Mariano Hernandez (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mariano Hernandez
Mariano Hernandez (1928)

Mariano Hernandez (1928)

Kunstenaar

Mariano HERNÁNDEZ (Toledo 1928)

Spaanse beeldhouwer. Hij heeft kunst gestudeert in Argentinië en in zijn vroege werken zie de beïnvloeding door de lokale volkskunst van dat land. Later veranderde hij zijn stijl, verwant aan de Cobra-groep en de geometrische abstractie, integratie van de iconografie van massa-media uit 1968. Zijn werken zijn te zien in verschillende musea en tal van collectioneurs hebben werken van deze kunstenaar in hun collectie.

Aangeboden items
0
Verkochte items
27
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mariano Hernandez (1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 27 items van Mariano Hernandez (1928) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Mariano Hernandez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mariano Hernandez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mariano Hernandez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mariano Hernandez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mariano Hernandez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mariano Hernandez!

Volg het aanbod kunst van Mariano Hernandez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mariano Hernandez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mariano Hernandez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mariano Hernandez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mariano Hernandez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mariano Hernandez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mariano Hernandez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mariano Hernandez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mariano Hernandez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mariano Hernandez?

Kunst kopen van Mariano Hernandez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mariano Hernandez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mariano Hernandez. Om meer kans te maken om de Mariano Hernandez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mariano Hernandez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.