Patrick Altmann (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Patrick Altmann
Patrick Altmann (1950)

Patrick Altmann (1950)

Kunstenaar

Patrick ALTMANN (Parijs 1950)

Frans-Canadese fotograaf, woont en werkt in Quebec.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  Canadees Canadees  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Patrick Altmann (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Patrick Altmann (1950) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Patrick Altmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Patrick Altmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Patrick Altmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Patrick Altmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Patrick Altmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Patrick Altmann!

Volg het aanbod kunst van Patrick Altmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Patrick Altmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Patrick Altmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Patrick Altmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Patrick Altmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Patrick Altmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Patrick Altmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Patrick Altmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Patrick Altmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Patrick Altmann?

Kunst kopen van Patrick Altmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Patrick Altmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Patrick Altmann. Om meer kans te maken om de Patrick Altmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Patrick Altmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.