Peter van den Braken (1896-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter van den Braken
Peter van den Braken (1896-1979)

Peter van den Braken (1896-1979)

Kunstenaar

Peter van den BRAKEN (Eindhoven 1896 - Sterksel 1979)

Van den Braken weet op jeugdige leeftijd dat hij kunstschilder wil worden. Na baantjes als huis- en kerkschilder ontwikkelt hij zich als autodidact, alhoewel de contacten met vader Jan en zoon Anton Kruysen voor zijn artistieke vorming stimulerend zijn geweest.Een succesvolle expositie te Scheveningen in 1922, waar hij door kunstcritici van naam opgemerkt wordt, is het begin van een lange reeks tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Hij is een vrijbuiter die gehecht is aan zijn vrijheid.Op vele plaatsen in Nederland heeft hij gewoond en over de gehele aardbol heeft hij gereisd, waardoor hij een avontuurlijk en rusteloos leven heeft geleid. In hart en nieren is en blijft hij een Brabander die verknocht is aan zijn geboortegrond, hetgeen uit zijn werk - ook wat hij onderweg heeft vervaardigd - blijkt.

Aangeboden items
2
Verkochte items
45
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter van den Braken - Toronto - 1958 kopen? Bied vanaf 150!
Peter van den Braken (1896-1979) Nederlands Toronto - 1958
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 40 cm (h x b)
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter van den Braken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter van den Braken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter van den Braken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter van den Braken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter van den Braken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter van den Braken!

Volg het aanbod kunst van Peter van den Braken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter van den Braken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter van den Braken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter van den Braken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter van den Braken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter van den Braken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter van den Braken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter van den Braken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter van den Braken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter van den Braken?

Kunst kopen van Peter van den Braken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter van den Braken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter van den Braken. Om meer kans te maken om de Peter van den Braken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter van den Braken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.