Peter van Poppel (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter van Poppel
Peter van Poppel (1945)

Peter van Poppel (1945)

Kunstenaar

Peter van POPPEL (Utrecht 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter van Poppel - Gouache: Man weerspiegeld in een spiegel - 1987 kopen? Bied vanaf 275!
Peter van Poppel (1945) Nederlands Gouache: Man weerspiegeld in een spiegel - 1987
TechniekAquarel
Afmetingen13 cm x 9.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter van Poppel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter van Poppel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter van Poppel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter van Poppel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter van Poppel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter van Poppel!

Volg het aanbod kunst van Peter van Poppel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter van Poppel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter van Poppel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter van Poppel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter van Poppel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter van Poppel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter van Poppel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter van Poppel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter van Poppel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter van Poppel?

Kunst kopen van Peter van Poppel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter van Poppel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter van Poppel. Om meer kans te maken om de Peter van Poppel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter van Poppel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.