Peter Zondervan (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter Zondervan
Peter Zondervan (1938)

Peter Zondervan (1938)

Geboren in Tondano, Indonesië in 1938.

Peter Zondervan werkt met olieverf, acrylverf, gouache, inkt, contékrijt en experimenteert ook met fotografie, muziek, gedichten en ideeënkunst. Soms realistisch, soms abstract, meestal beide in één. Met als onderwerp: kalligrafische vormen, landschappen en de mens.

Zondervan werkt ook in opdracht en maakte onder meer portretten en andere particuliere opdrachten, ontwerpen voor zeefdrukken op linnen, diverse soorten affiches, elektronische muziekcomposities en maskers voor dans.

Werk is in het bezit van verschillende particulieren en collectioneurs, Collectie AMC Amsterdam, Stedelijk Museum Amsterdam en Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Peter Zondervan heeft geëxposeerd in Amsterdam, Leeuwarden en andere plaatsen in Nederland, en in Stockholm, Zweden.

Werken zijn gesigneerd met 'Peter Zondervan', of 'Zondervan', of 'P.A.C. Zondervan', of 'P.Z.', of 'Z'. Van 1960 tot 1970 is werk gesigneerd met moeders naam 'Tumbelaka'.

Bron: Wikipedia

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Peter Zondervan (1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Peter Zondervan (1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Peter Zondervan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Zondervan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Zondervan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Zondervan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Zondervan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Zondervan!

Volg het aanbod kunst van Peter Zondervan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Zondervan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Zondervan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Zondervan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Zondervan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Zondervan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Zondervan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Zondervan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Zondervan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Zondervan?

Kunst kopen van Peter Zondervan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Zondervan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Zondervan. Om meer kans te maken om de Peter Zondervan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Zondervan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.