Pierre Courtin (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Courtin
Pierre Courtin (1921)

Pierre Courtin (1921)

Kunstenaar

Pierre COURTIN (Rebréchien 1921)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Pierre Courtin - Originele lithografie - Gesigneerd - 48/60 kopen? Bied vanaf 125!
Pierre Courtin (1921) Frans Originele lithografie - Gesigneerd - 48/60
TechniekLitho
Afmetingen54 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pierre Courtin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Courtin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Courtin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Courtin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Courtin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Courtin!

Volg het aanbod kunst van Pierre Courtin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Courtin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Courtin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Courtin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Courtin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Courtin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Courtin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Courtin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Courtin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Courtin?

Kunst kopen van Pierre Courtin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Courtin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Courtin. Om meer kans te maken om de Pierre Courtin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Courtin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.