Piet Zegveld (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Piet Zegveld
Piet Zegveld (1946)

Piet Zegveld (1946)

Piet ZEGVELD (Renkum 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Piet Zegveld - zonder titel kopen? Bied vanaf 15!
Piet Zegveld (1946) Nederlands zonder titel
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 50 x 90 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Piet Zegveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Zegveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Zegveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Zegveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Zegveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Zegveld!

Volg het aanbod kunst van Piet Zegveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Zegveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Zegveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Zegveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Zegveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Zegveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Zegveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Zegveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Zegveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Zegveld?

Kunst kopen van Piet Zegveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Zegveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Zegveld. Om meer kans te maken om de Piet Zegveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Zegveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.