• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Pol Mara (1920-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pol Mara
Pol Mara (1920-1998)

Pol Mara (1920-1998)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Pol MARA (Antwerpen 1920 - Antwerpen 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
28
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. (46 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Pol Mara - Map met sjaal kopen? Bied vanaf 50!
Pol Mara - Map met sjaal3D Multiples & Objecten

Geplaatst doorDd47

Eindtijd 14-10-2022 om 22:03

Jaartal1998
TechniekOverig
Afmetingen28 cm x 20 cm x 0.02 cm (h x b x d)
Gewicht300 g
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Pol Mara

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pol Mara? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pol Mara. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pol Mara en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pol Mara te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pol Mara!

Volg het aanbod kunst van Pol Mara te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pol Mara te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pol Mara instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pol Mara kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pol Mara!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pol Mara kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pol Mara en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pol Mara via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pol Mara of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pol Mara?

Kunst kopen van Pol Mara begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pol Mara, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pol Mara. Om meer kans te maken om de Pol Mara te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pol Mara! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.