• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Regula Muller (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Regula Muller
Regula Muller (1961)

Regula Muller (1961)

Kunstenaar

Regula Maria Muller (CH/NL)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
ZwitsersZwitsers  NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Regula Muller - Zakdoek (unicaat) kopen? Bied vanaf 145!
Regula Muller - Zakdoek (unicaat)

Schilderij

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 27-09-2022 om 21:36

Jaartal1964
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen40 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Regula Muller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Regula Muller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Regula Muller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Regula Muller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Regula Muller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Regula Muller!

Volg het aanbod kunst van Regula Muller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Regula Muller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Regula Muller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Regula Muller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Regula Muller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Regula Muller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Regula Muller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Regula Muller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Regula Muller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Regula Muller?

Kunst kopen van Regula Muller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Regula Muller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Regula Muller. Om meer kans te maken om de Regula Muller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Regula Muller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.