Reinout Zikel (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reinout Zikel
Reinout Zikel (1969)

Reinout Zikel (1969)

Kunstenaar

Reinout ZIKEL (Averhorn 1969) Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten gevolgd tussen 1989 en 1993, Afstudeerrichting Schilderen. Woont en werkt in omgeving Den Haag.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Reinout Zikel - Zonder titel kopen? Bied vanaf 135!
Reinout Zikel (1969) Nederlands Zonder titel
TechniekAcryl
Afmetingen40 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Reinout Zikel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reinout Zikel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reinout Zikel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reinout Zikel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reinout Zikel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reinout Zikel!

Volg het aanbod kunst van Reinout Zikel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reinout Zikel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reinout Zikel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reinout Zikel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reinout Zikel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reinout Zikel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reinout Zikel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reinout Zikel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reinout Zikel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reinout Zikel?

Kunst kopen van Reinout Zikel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reinout Zikel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reinout Zikel. Om meer kans te maken om de Reinout Zikel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reinout Zikel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.