Renata Duyndam (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Renata Duyndam
Renata Duyndam (1971)

Renata Duyndam (1971)

Kunstenaar

Renata DUYNDAM (1971)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Renata Duyndam - zonder titel kopen? Bied vanaf 70!
Renata Duyndam (1971) zonder titel
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen50 x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Renata Duyndam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Renata Duyndam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Renata Duyndam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Renata Duyndam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Renata Duyndam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Renata Duyndam!

Volg het aanbod kunst van Renata Duyndam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Renata Duyndam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Renata Duyndam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Renata Duyndam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Renata Duyndam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Renata Duyndam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Renata Duyndam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Renata Duyndam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Renata Duyndam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Renata Duyndam?

Kunst kopen van Renata Duyndam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Renata Duyndam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Renata Duyndam. Om meer kans te maken om de Renata Duyndam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Renata Duyndam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.