Rini Leefsma-Nagtegaal (1915-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Rini Leefsma-Nagtegaal
Rini Leefsma-Nagtegaal (1915-1995)

Rini Leefsma-Nagtegaal (1915-1995)

Rini LEEFSMA- NAGTEGAAL (Gouda 1915 - 1995)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rini Leefsma-Nagtegaal - Gemengde techniek o.a. aquarel, Compositie met vogels - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Rini Leefsma-Nagtegaal (1915-1995) Nederlands Gemengde techniek o.a. aquarel, Compositie met vogels - Ingelijst
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen37.5 x 40.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Rini Leefsma-Nagtegaal - Ets, lot van twee etsen vogel & meisjes - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Rini Leefsma-Nagtegaal (1915-1995) Nederlands Ets, lot van twee etsen vogel & meisjes - Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rini Leefsma-Nagtegaal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rini Leefsma-Nagtegaal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rini Leefsma-Nagtegaal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rini Leefsma-Nagtegaal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rini Leefsma-Nagtegaal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rini Leefsma-Nagtegaal!

Volg het aanbod kunst van Rini Leefsma-Nagtegaal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rini Leefsma-Nagtegaal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rini Leefsma-Nagtegaal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rini Leefsma-Nagtegaal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rini Leefsma-Nagtegaal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rini Leefsma-Nagtegaal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rini Leefsma-Nagtegaal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rini Leefsma-Nagtegaal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rini Leefsma-Nagtegaal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rini Leefsma-Nagtegaal?

Kunst kopen van Rini Leefsma-Nagtegaal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rini Leefsma-Nagtegaal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rini Leefsma-Nagtegaal. Om meer kans te maken om de Rini Leefsma-Nagtegaal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rini Leefsma-Nagtegaal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.