Rins Heidema (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rins Heidema
Rins Heidema (1948)

Rins Heidema (1948)

Kunstenaar

Rins HEIDEMA (Den Haag, 1948), schilder, graficus

Aangeboden items
2
Verkochte items
28
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rins Heidema - Antilope - Ets, Ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Rins Heidema (1948) Nederlands Antilope - Ets, Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen38 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Rins Heidema - Vis-fossiel kopen? Bied vanaf 35!
Rins Heidema (1948) Nederlands Vis-fossiel
TechniekEts
Afmetingen29 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rins Heidema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rins Heidema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rins Heidema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rins Heidema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rins Heidema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rins Heidema!

Volg het aanbod kunst van Rins Heidema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rins Heidema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rins Heidema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rins Heidema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rins Heidema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rins Heidema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rins Heidema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rins Heidema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rins Heidema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rins Heidema?

Kunst kopen van Rins Heidema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rins Heidema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rins Heidema. Om meer kans te maken om de Rins Heidema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rins Heidema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.