Ronnie Meerts (1920-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ronnie Meerts
Ronnie Meerts (1920-2005)

Ronnie Meerts (1920-2005)

Kunstenaar

Ronnie MEERTS (Den Haag 1920 - Den Haag 2005)

Aangeboden items
3
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ronnie Meerts - Rozentuin in het paradijs kopen? Bied vanaf 60!
Ronnie Meerts (1920-2005) Nederlands Rozentuin in het paradijs
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Ronnie Meerts - lot van vier kleine etsen kopen? Bied vanaf 25!
Ronnie Meerts (1920-2005) Nederlands lot van vier kleine etsen
TechniekEts
Afmetingen12.5 cm x 7.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Ronnie Meerts - Antieke poppen, ets kopen? Bied vanaf 45!
Ronnie Meerts (1920-2005) Antieke poppen, ets
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ronnie Meerts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ronnie Meerts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ronnie Meerts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ronnie Meerts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ronnie Meerts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ronnie Meerts!

Volg het aanbod kunst van Ronnie Meerts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ronnie Meerts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ronnie Meerts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ronnie Meerts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ronnie Meerts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ronnie Meerts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ronnie Meerts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ronnie Meerts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ronnie Meerts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ronnie Meerts?

Kunst kopen van Ronnie Meerts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ronnie Meerts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ronnie Meerts. Om meer kans te maken om de Ronnie Meerts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ronnie Meerts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.