Roth Keramik
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fabrikant
  6. >
  7. Roth Keramik
Roth Keramik

Roth Keramik

Roth Keramik werd rond de jaren zeventig opgericht door Edmund Roth. De ontwerpen van deze fabriek worden toegeschreven aan Dorothea Roth. Roth maakte voornamelijk vazen en bloempotten. Roth is nog steeds actief als producent van badkamer- en keukenkeramiek en tafelgerei.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Roth Keramik aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Roth Keramik wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Roth Keramik

Wilt u graag design kopen van Roth Keramik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Roth Keramik. Betaalbare en exclusieve design van Roth Keramik en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Roth Keramik te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Roth Keramik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Roth Keramik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roth Keramik instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Roth Keramik design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Roth Keramik!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Roth Keramik kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Roth Keramik en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Roth Keramik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Roth Keramik of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Roth Keramik?

Design kopen van Roth Keramik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Roth Keramik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Roth Keramik. Om meer kans te maken om het designobject van Roth Keramik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Roth Keramik! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.