• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Samuel Jessurun de Mesquita (1868-1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Samuel Jessurun de Mesquita

Samuel Jessurun de Mesquita (1868-1942)

Kunstenaar

Samuel JESSURUN DE Mesquita (Amsterdam 1868 - Auschwitz 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (57 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Samuel Jessurun de Mesquita - Litho: Fantasie kopen? Bied vanaf 350!
Samuel Jessurun de Mesquita - Litho: Fantasie

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKiewitKunst

Eindtijd 25-07-2022 om 19:19

Periode1900 t/m 1944
TechniekLitho
Afmetingen37 cm x 30.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Samuel Jessurun de Mesquita

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Samuel Jessurun de Mesquita? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Samuel Jessurun de Mesquita. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Samuel Jessurun de Mesquita en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Samuel Jessurun de Mesquita te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Samuel Jessurun de Mesquita!

Volg het aanbod kunst van Samuel Jessurun de Mesquita te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Samuel Jessurun de Mesquita te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Samuel Jessurun de Mesquita instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Samuel Jessurun de Mesquita kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Samuel Jessurun de Mesquita!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Samuel Jessurun de Mesquita kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Samuel Jessurun de Mesquita en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Samuel Jessurun de Mesquita via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Samuel Jessurun de Mesquita of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Samuel Jessurun de Mesquita?

Kunst kopen van Samuel Jessurun de Mesquita begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Samuel Jessurun de Mesquita, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Samuel Jessurun de Mesquita. Om meer kans te maken om de Samuel Jessurun de Mesquita te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Samuel Jessurun de Mesquita! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.