Stephen Gilbert (1910-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Stephen Gilbert
Stephen Gilbert (1910-2007)

Stephen Gilbert (1910-2007)

Kunstenaar

GILBERT, Stephen (Schotland, 1910 - 2007)

Behoort tot de volgende stromingen/groepen: CoBrA

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Engels Engels  Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Stephen Gilbert (1910-2007) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Stephen Gilbert (1910-2007) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 11 mensen die Stephen Gilbert (1910-2007) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Stephen Gilbert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Stephen Gilbert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Stephen Gilbert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Stephen Gilbert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Stephen Gilbert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Stephen Gilbert!

Volg het aanbod kunst van Stephen Gilbert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Stephen Gilbert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Stephen Gilbert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Stephen Gilbert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Stephen Gilbert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Stephen Gilbert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Stephen Gilbert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Stephen Gilbert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Stephen Gilbert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Stephen Gilbert?

Kunst kopen van Stephen Gilbert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Stephen Gilbert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Stephen Gilbert. Om meer kans te maken om de Stephen Gilbert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Stephen Gilbert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.