Theo den Boon (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo den Boon
Theo den Boon (1941)

Theo den Boon (1941)

Kunstenaar

Theo den BOON (Gouda, 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo den Boon - Vierkant in landschap kopen? Bied vanaf 75!
Theo den Boon (1941) Nederlands Vierkant in landschap
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen51 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo den Boon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo den Boon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo den Boon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo den Boon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo den Boon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo den Boon!

Volg het aanbod kunst van Theo den Boon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo den Boon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo den Boon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo den Boon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo den Boon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo den Boon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo den Boon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo den Boon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo den Boon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo den Boon?

Kunst kopen van Theo den Boon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo den Boon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo den Boon. Om meer kans te maken om de Theo den Boon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo den Boon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.