Theo Lenartz (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Lenartz
Theo Lenartz (1937)

Theo Lenartz (1937)

Kunstenaar

Theo Lenartz (Heerlen 1937)

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Lenartz - Abstract naakt kopen? Bied vanaf 179!
Theo Lenartz (1937) Nederlands Abstract naakt
TechniekBrons
Afmetingen38 x 6 x 6 cm (h x b x d)
Gewicht1800 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 179
Bied mee Bied mee
Theo Lenartz - Abstract naakt kopen? Bied vanaf 400!
Theo Lenartz (1937) Nederlands Abstract naakt
TechniekBrons
Afmetingen29.5 x 8 x 8 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Lenartz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Lenartz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Lenartz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Lenartz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Lenartz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Lenartz!

Volg het aanbod kunst van Theo Lenartz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Lenartz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Lenartz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Lenartz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Lenartz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Lenartz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Lenartz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Lenartz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Lenartz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Lenartz?

Kunst kopen van Theo Lenartz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Lenartz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Lenartz. Om meer kans te maken om de Theo Lenartz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Lenartz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.