Theo Mooyman (1938-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Theo Mooyman
Theo Mooyman (1938-1991)

Theo Mooyman (1938-1991)

Theo MOOYMAN (Amsterdam 1938 - Den Haag 1991)

Mooyman volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie en Vrije Academie te Den Haag en Atelier 17 in Parijs. Nadien vestigde hij zich in Den Haag en gaf les op de Academie St. Joost in Breda. Mooyman schilderde voornamelijk figuurvoorstellingen en stadsgezichten. Hij beoefende diverse technieken: schilderkust, aquarellen, grafiek en tekenen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo Mooyman - Verschil kopen? Bied vanaf 195!
Theo Mooyman (1938-1991) Nederlands Verschil
Techniek Olieverf
Afmetingen 51 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo Mooyman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Mooyman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Mooyman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Mooyman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Mooyman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Mooyman!

Volg het aanbod kunst van Theo Mooyman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Mooyman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Mooyman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Mooyman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Mooyman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Mooyman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Mooyman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Mooyman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Mooyman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Mooyman?

Kunst kopen van Theo Mooyman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Mooyman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Mooyman. Om meer kans te maken om de Theo Mooyman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Mooyman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.