Theo van Hoytema (1863-1917)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo van Hoytema
Theo van Hoytema (1863-1917)

Theo van Hoytema (1863-1917)

Kunstenaar

Theo van HOYTEMA (Den Haag 1863 - 1917)

Aangeboden items
1
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theo van Hoytema - December kopen? Bied vanaf 50!
Theo van Hoytema (1863-1917) Nederlands December
TechniekLitho
Afmetingen40 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theo van Hoytema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo van Hoytema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo van Hoytema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo van Hoytema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo van Hoytema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo van Hoytema!

Volg het aanbod kunst van Theo van Hoytema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo van Hoytema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo van Hoytema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo van Hoytema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo van Hoytema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo van Hoytema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo van Hoytema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo van Hoytema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo van Hoytema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo van Hoytema?

Kunst kopen van Theo van Hoytema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo van Hoytema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo van Hoytema. Om meer kans te maken om de Theo van Hoytema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo van Hoytema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.