Theodoor Herbert van Putten (1929-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theodoor Herbert van Putten
Theodoor Herbert van Putten (1929-1980)

Theodoor Herbert van Putten (1929-1980)

Kunstenaar

Theodoor Herbert van PUTTEN (Amsterdam 1929 - Amsterdam 1980)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Theodoor Herbert van Putten - Nine old houses on a canal, ets kopen? Bied vanaf 30!
Theodoor Herbert van Putten - Nine old houses on a canal, etsGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorRosser

Eindtijd 25-09-2022 om 22:56

Jaartal1965
TechniekEts
Afmetingen40 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Theodoor Herbert van Putten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theodoor Herbert van Putten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theodoor Herbert van Putten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theodoor Herbert van Putten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theodoor Herbert van Putten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theodoor Herbert van Putten!

Volg het aanbod kunst van Theodoor Herbert van Putten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theodoor Herbert van Putten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theodoor Herbert van Putten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theodoor Herbert van Putten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theodoor Herbert van Putten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theodoor Herbert van Putten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theodoor Herbert van Putten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theodoor Herbert van Putten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theodoor Herbert van Putten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theodoor Herbert van Putten?

Kunst kopen van Theodoor Herbert van Putten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theodoor Herbert van Putten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theodoor Herbert van Putten. Om meer kans te maken om de Theodoor Herbert van Putten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theodoor Herbert van Putten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.