Ton Orth (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Orth
Ton Orth (1935)

Ton Orth (1935)

Kunstenaar

Ton ORTH (Rotterdam 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ton Orth - Gesigneerd uniek werk uit 1994 - Gemengde techniek/aquarel kopen? Bied vanaf 125!
Ton Orth (1935) Nederlands Gesigneerd uniek werk uit 1994 - Gemengde techniek/aquarel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen58.5 x 78.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ton Orth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Orth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Orth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Orth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Orth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Orth!

Volg het aanbod kunst van Ton Orth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Orth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Orth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Orth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Orth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Orth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Orth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Orth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Orth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Orth?

Kunst kopen van Ton Orth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Orth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Orth. Om meer kans te maken om de Ton Orth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Orth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.