Toon van Ham (1905-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon van Ham
Toon van Ham (1905-1988)

Toon van Ham (1905-1988)

Kunstenaar

Toon van HAM (Gouda 1905 - 1988 Usquert)

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Toon van Ham (1905-1988) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Toon van Ham (1905-1988) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Toon van Ham

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon van Ham? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon van Ham. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon van Ham en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon van Ham te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon van Ham!

Volg het aanbod kunst van Toon van Ham te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon van Ham te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon van Ham instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon van Ham kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon van Ham!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon van Ham kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon van Ham en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon van Ham via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon van Ham of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon van Ham?

Kunst kopen van Toon van Ham begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon van Ham, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon van Ham. Om meer kans te maken om de Toon van Ham te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon van Ham! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.