Wim Compier (1946-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Compier
Wim Compier (1946-2003)

Wim Compier (1946-2003)

Kunstenaar

Wim COMPIER (Mijdrecht 1946 - Amsterdam 2003)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Compier - Pieta robotica kopen? Bied vanaf 250!
Wim Compier (1946-2003) Nederlands Pieta robotica
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen122 cm x 81.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Compier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Compier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Compier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Compier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Compier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Compier!

Volg het aanbod kunst van Wim Compier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Compier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Compier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Compier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Compier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Compier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Compier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Compier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Compier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Compier?

Kunst kopen van Wim Compier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Compier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Compier. Om meer kans te maken om de Wim Compier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Compier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.