Wim Hoogstraten (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Hoogstraten
Wim Hoogstraten (1943)

Wim Hoogstraten (1943)

Kunstenaar

Wim HOOGSTRATEN (1943)

Aangeboden items
4
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Hoogstraten - Tenniser kopen? Bied vanaf 75!
Wim Hoogstraten (1943) Nederlands Tenniser
TechniekAquarel
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Wim Hoogstraten - The Pitcher kopen? Bied vanaf 75!
Wim Hoogstraten (1943) Nederlands The Pitcher
TechniekAquarel
Afmetingen80 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Wim Hoogstraten - De Zwemmer kopen? Bied vanaf 15!
Wim Hoogstraten (1943) Nederlands De Zwemmer
TechniekAquarel
Afmetingen55 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Hoogstraten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Hoogstraten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Hoogstraten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Hoogstraten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Hoogstraten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Hoogstraten!

Volg het aanbod kunst van Wim Hoogstraten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Hoogstraten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Hoogstraten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Hoogstraten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Hoogstraten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Hoogstraten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Hoogstraten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Hoogstraten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Hoogstraten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Hoogstraten?

Kunst kopen van Wim Hoogstraten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Hoogstraten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Hoogstraten. Om meer kans te maken om de Wim Hoogstraten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Hoogstraten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.