Wim van Aken (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wim van Aken
Wim van Aken (1933)

Wim van Aken (1933)

Wim van AKEN (Amsterdam 1933). Geboren in Amsterdam, maar werkzaam in het Gooi (Lid van Gooise Schildersvereniging en Vereeniging van Beeldende Kunstenaars Laren-Blaricum)

Aangeboden items
3
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim van Aken - Aquarel - Sinistere Maskerade kopen? Bied vanaf 65!
Wim van Aken (1933) Nederlands Aquarel - Sinistere Maskerade
TechniekAquarel
Afmetingen36 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Wim van Aken - Olieverf - Stadsgezicht kopen? Bied vanaf 40!
Wim van Aken (1933) Nederlands Olieverf - Stadsgezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen25 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Wim van Aken - Dame met hoed kopen? Bied vanaf 1000!
Wim van Aken (1933) Nederlands Dame met hoed
TechniekOlieverf
Afmetingen85 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim van Aken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim van Aken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim van Aken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim van Aken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim van Aken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim van Aken!

Volg het aanbod kunst van Wim van Aken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim van Aken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim van Aken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim van Aken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim van Aken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim van Aken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim van Aken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim van Aken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim van Aken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim van Aken?

Kunst kopen van Wim van Aken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim van Aken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim van Aken. Om meer kans te maken om de Wim van Aken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim van Aken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.