Zoran Music (1909-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Zoran Music
Zoran Music (1909-2005)

Zoran Music (1909-2005)

Kunstenaar

Zoran MUSIC (Gorizia 1909 - Venetië 2005)

Aangeboden items
3
Verkochte items
10
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
Zoran Music - monumentaal boek uit 2003 - gratis verzending NL kopen? Bied vanaf 50!
Zoran Music (1909-2005) Italiaans monumentaal boek uit 2003 - gratis verzending NL
TechniekSoftcover
Afmetingen30 x 24.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Zoran Music - 'Ritratto' kopen? Bied vanaf 345!
Zoran Music (1909-2005) Italiaans 'Portret'
TechniekLitho
Afmetingen46 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 345
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Zoran Music

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Zoran Music? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Zoran Music. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Zoran Music en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Zoran Music te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Zoran Music!

Volg het aanbod kunst van Zoran Music te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Zoran Music te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Zoran Music instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Zoran Music kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Zoran Music!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Zoran Music kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Zoran Music en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Zoran Music via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Zoran Music of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Zoran Music?

Kunst kopen van Zoran Music begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Zoran Music, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Zoran Music. Om meer kans te maken om de Zoran Music te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Zoran Music! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.