• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Zweitse Landsheer (1928-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Zweitse Landsheer
Zweitse Landsheer (1928-2010)

Zweitse Landsheer (1928-2010)

Designer

Zweitse LANDSHEER (Amsterdam 1928 - ?? 2010)

Belangrijke ontwerper van Keramiek in Nederland. Werkte voornamelijk voor Goedewagen te Gouda en later voor Cor Unum Ceramics te Den Bosch.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Zweitse Landsheer (1928-2010) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Zweitse Landsheer (1928-2010) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design kopen van Zweitse Landsheer

Wilt u graag design kopen van Zweitse Landsheer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Zweitse Landsheer. Betaalbare en exclusieve design van Zweitse Landsheer en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Zweitse Landsheer te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Zweitse Landsheer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Zweitse Landsheer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Zweitse Landsheer instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Zweitse Landsheer design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Zweitse Landsheer!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Zweitse Landsheer kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Zweitse Landsheer en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Zweitse Landsheer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Zweitse Landsheer of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Zweitse Landsheer?

Design kopen van Zweitse Landsheer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Zweitse Landsheer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Zweitse Landsheer. Om meer kans te maken om het designobject van Zweitse Landsheer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Zweitse Landsheer! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.