Grafiek - handgesigneerd Items aflopend
peter-struycken-zeefdruk-abstracte-compositie
peter-struycken-zeefdruk-abstracte-compositie
Peter Struycken: Zeefdruk. Abstracte Compositie
Grafiek - handgesigneerd
GEPLAATST DOOR
Amsterdam Nederland
17053 verkochte itemsOmschrijving
Peter Struycken 1939

Mooi zeefdruk van Peter Struycken. (Nieuwe Abstractie). Op glanzend papier. Let op: door het comprimeren van de foto vertroebeld deze een beetje. Dit is met deze kleuren niet te voorkomen. Als u de foto vergroot (klik op de foto) dan verdwijnt dit.


Titel: Abstracte Compositie
Jaartal: onbekend
Afmetingen beeld: 40 cm x 40 cm (Blad: 48cm x 48cm)
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd met  potlood
Oplage: 182/200
Materiaal:  Zeefdruk op glanzend papier.
Ingelijst: Nee

Conditie:
In zeer goede staat, witranden zijn onder invloed van tijd niet kraakhelder wit meer, maar zeker binnen het beeld in perfecte  staat. Werk heeft altijd in een map gezeten.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)
 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Diemen tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Verkocht  

 
 


VEILINGGEGEVENS
Starttijd
09-10-12 13:33
Eindtijd
22-10-12 13:33
Aantal biedingen
1


Verzendopties :


Meerdere aankopen van deze verkoper kunnen gecombineerd verzonden/bezorgd worden indien deze in 1 zending gecombineerd kunnen worden.
Bekijk hier de overige items van deze aanbiederGarantie :


Dit item valt onder de garantiebepalingen zoals deze gelden op Kunstveiling.