Christiaan Bartels (1889-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Christiaan Bartels
Christiaan Bartels (1889-1968)

Christiaan Bartels (1889-1968)

Designer

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Christiaan Bartels (1889-1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Christiaan Bartels (1889-1968) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design verkopen van Christiaan Bartels

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Christiaan Bartels verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Christiaan Bartels dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Christiaan Bartels verkopen?

Verkoop design van Christiaan Bartels via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Christiaan Bartels verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Christiaan Bartels en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Christiaan Bartels die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Christiaan Bartels via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Christiaan Bartels design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Christiaan Bartels te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Christiaan Bartels te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Christiaan Bartels gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Christiaan Bartels via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Christiaan Bartels op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Christiaan Bartels toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Christiaan Bartels niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Christiaan Bartels te vergroten!

Ik wil design van Christiaan Bartels verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Christiaan Bartels dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Christiaan Bartels. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.