• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Theo Mackaay (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Theo Mackaay
Theo Mackaay (1950)

Theo Mackaay (1950)

Kunstenaar

Aangeboden items
18 aangeboden items
Verkochte items
128
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (147 x Favoriet)
filters

Kunst verkopen van Theo Mackaay

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Theo Mackaay verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Theo Mackaay dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Mackaay verkopen?

Verkoop kunst van Theo Mackaay via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Theo Mackaay verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Theo Mackaay en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Theo Mackaay die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Theo Mackaay via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Theo Mackaay kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Theo Mackaay te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Theo Mackaay te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Theo Mackaay gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Theo Mackaay via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Theo Mackaay op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Theo Mackaay toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Theo Mackaay niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Theo Mackaay te vergroten!

Ik wil kunst van Theo Mackaay verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Theo Mackaay dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Theo Mackaay. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.