Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst)

Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!
Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!Bram Bogart - Abstracte compositie, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bram Bogart (1921-2012)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1992
Techniek Gemengde Techniek
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 29 x 24 cm (h x b)
Incl. lijst 43 x 37 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooie, karakteristieke compositie van Bram Bogart op geschept papier, met inkt gesigneerd en gedateerd (’92).  Het gehele blad in nette houten lijst, achter glas.  Alles in zeer goede conditie.  Herkomst: nalatenschap Arthur Smolders, voormalig directeur International Card Services (Visa).

Afmetingen: 43cm x 37cm (incl. lijst), 29cm x 24cm (blad)

Dit item wordt bij sterke voorkeur opgehaald.

Alleen als dat echt niet lukt dan kan het werk goed verpakt, aangetekend en extra verzekerd verzonden worden op kosten van de koper.  Niettemin ligt een eventueel resterend risico in dat geval uitdrukkelijk bij de koper.

Verzending per koerier is eventueel ook mogelijk en kan door de koper zelf geregeld worden met een koerier van zijn/haar keuze (bijvoorbeeld met Swift Koeriers via de Kunstveiling website).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .