Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw - Verkocht

Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw kopen? Bied vanaf 449!
Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw kopen? Bied vanaf 449!Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw kopen? Bied vanaf 449!Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw kopen? Bied vanaf 449!Carel Willink - Litho: De eeuwige schreeuw kopen? Bied vanaf 449!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Carel Willink (1900-1983)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1982
TechniekLitho
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen43 cm x 53 cm (h x b)
Passe-partout60.5 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage19/200

Bekend, iconisch werk van Carel Willink, uitgegeven in 1982 maar gebaseerd op een schilderij uit 1964.  Litho op geschept papier, met potlood gesigneerd (door Carel Willink zelf) en genummerd (94/200).  


Verzending:Het werk zal goed verpakt verzonden worden.  Het werk kan ook worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling,  is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand.
ConditieGoed

Het werk heeft ingelijst gezeten want het is heel licht verkleurd binnen de randen van het passe-partout, Dit is alleen te zien als je het passe-partout verwijderd. Anders valt dit niet op.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2020 om 9:21
Eindtijd14-3-2020 om 13:10
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.