Christo - Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. - Verkocht

Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!
Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!Christo, gesigneerde litho The Gates, ingelijst in Barth-lijst. kopen? Bied vanaf 140!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christo (1935)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Ingelijste offset-litho van Christo, r.o gesigneerd in potlood. Ingelijst achter glas met passeapartout, afmetingen lijst 67,5x73,5, beeld 37x41,5 cm. Het is een Barth-lijst afkomstig van kunsthandel Juffermans. Het is een schets voor het project "The Gates" in Central Park New york in 2002, met een plattegrond.

Verzending 15,50, aangetekend 17,15.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Voorthuizen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .