Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst - Verkocht

Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Dick van 't Wout - Olieverf op doek, Langs een dijk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick van 't Wout (1934)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst 63 x 73.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Fraai landschap in zachte kleurtonen van kunstenaar Dick van 't Wout. Verso gesigneerd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieZeer Goed
Het werk is in zeer goede staat, maar aan de linker bovenhoek een minimaal deukje in het doek te zien. Daarnaast wat zeer lichte oppervlakteschade rechts onderin. 


Het werk zit wat los in de lijst, dit is makkelijk te verhelpen. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item