Dick van 't Wout (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick van 't Wout
Dick van 't Wout (1934)
Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dick van 't Wout - Landschap kopen? Bied vanaf 50!
Dick van 't Wout (1934) Nederlands Landschap
TechniekOlieverf
Afmetingen46 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dick van 't Wout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick van 't Wout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick van 't Wout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick van 't Wout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick van 't Wout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick van 't Wout!

Volg het aanbod kunst van Dick van 't Wout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick van 't Wout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick van 't Wout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick van 't Wout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick van 't Wout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick van 't Wout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick van 't Wout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick van 't Wout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick van 't Wout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick van 't Wout?

Kunst kopen van Dick van 't Wout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick van 't Wout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick van 't Wout. Om meer kans te maken om de Dick van 't Wout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick van 't Wout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.