Dirkje Kuik - Accijnstoren

Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!
Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!Dirkje Kuik - Accijnstoren kopen? Bied vanaf 85!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dirkje Kuik (1929-2008)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Litho
Drager Geschept Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 31 x 44 cm (h x b)
Incl. lijst 41 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Kenmerkende litho van Dirkje Kuik (gesigneerd William). Met potlood voorzien van signatuur, oplagenummer en titel. Een van de litho's die Kuik maakte van Alkmaar. Ingelijst in bronskleurige aluminium lijst. De conditie van het geheel is zeer goed.

De litho kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of Utrecht.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .