Eduard Flor - Zeefdruk: One Day - Verkocht

Eduard Flor - Zeefdruk: One Day kopen? Bied vanaf 49!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eduard Flor - Zeefdruk: One Day kopen? Bied vanaf 49!
Eduard Flor - Zeefdruk: One Day kopen? Bied vanaf 49!Eduard Flor - Zeefdruk: One Day kopen? Bied vanaf 49!Eduard Flor - Zeefdruk: One Day kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eduard Flor (1925-2015)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen32.5 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage14/55
Kleuren ets van Eduard Flor. Titel: One Day. Nummer: 14/55. Afmetingen werk: H32.5 x b49.5 cm. Het werk is rechts onder gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.
Uitgegeven door Printshop, Amsterdam 1971, 33x50cm (mei onderworpen zijn aan Droit de Suite)


Eduard FLOR (Boedapest 1925 – Dohis 2015)

Schilder in Olieverf en aquarellist, etser

Opleiding:

In de periode 1949-1951 volgde Eduard Flor zijn opleidingen aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Van 1975 tot 1985 doceerde Flor, aan zowel de Koninklijke Academie Den Bosch, de Vrije Academie Den Haag en de Christelijke Academie Kampen.

Eduard Flor woont en werkt heden ten dage voornamelijk in Frankrijk.

Flor opereert meer op de intellectuele rand van het post Cobra expressionisme. Zijn landschappelijke thema’s condenseren abstracte en eenvoudige vormen. Euard Flor wordt door de schrijver en historicus Ad van der Blom beschreven in “Graphic Art Now” (Elsevier 1984) als “een van onze meest diepgaande kunstenaars, die condenseert de werkelijkheid om symbolen en, net als Anton Heyboer, aan de ets bijna mystieke kwaliteiten toeschrijft. De onderwerpen van Eduard Flor, zijn zeer divers: landschappen, zeeën, portretten foto’s maar ook religieuze werken. Maar ook thema’s geïnspireerd uit fragmenten van reizen en ervaringen.

Exposities en prijzen:

Biënnale van Parijs 1959 Het werk van Flor bevind zich dan ook in internationale musea, oa. Verschillende musea in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Arnhem Utrecht. Maar ook in het Brooklyn Museum New York en Philadelphia Museum of Art Fairmont in de V.S. en het State Museum Modern Art Jeruzalem in Israël.

Conditie
ConditieGoed
In goede staat. De zeefdruk is gedrukt op een soort plastic folie papier.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 12,95
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
Wereldwijd € 50,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd14-2-2021 om 20:29
Eindtijd16-4-2021 om 13:35
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken