Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 - Verkocht

Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!
Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!Eugene Brands - olieverf op papier: de blauwe fruitschaal -1959 kopen? Bied vanaf 3500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eugene Brands (1913-2002)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1959
TechniekOlieverf
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen43.5 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig olieverf op papier van Eugene Brands uit 1959. Één van de mooiste werken die ik zelf gezien heb van Brands op papier! Afmetingen: H 43,5 x b50 cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd en gedateerd. Ook op de achterzijde is het werk gesigneerd, gedateerd (3 oktober 1959) en genummerd.

Verzenden/ophalen:
Verzenden: onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met een koerier.


Volgrecht: Als het totale aankoopbedrag, incl, veilingkosten, 3.000 euro of hoger is, zal er op de totale prijs 4% volgrecht berekend worden aan de koper. (Volgrecht is het recht van de maker van een kunstwerk om een percentage van de verkoopprijs te ontvangen bij doorverkoop van zijn of haar werk. Het recht is bedoeld om ervoor te zorgen dat kunstenaars kunnen meedelen in de winst wanneer hun werk wordt doorverkocht. Volgrecht is sinds april 2006 in Nederland ingevoerd).

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd18-1-2022 om 9:31
Eindtijd31-1-2022 om 19:13
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken