Hans Wap - De Ski-stoel

Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!
Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!Hans Wap - De Ski-stoel kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Wap (1943)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1987
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlSurrealistisch
OnderwerpSport
IngelijstIngelijst
Afmetingen56 x 48 cm (h x b)
Incl. lijst70 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtige zeefdruk van Hans Wap, getiteld De ski-stoel, uit 1986. De kunstenaar heeft het werk met potlood gesigneerd. De zeefdruk is één van de 4 werken die Hans Wap maakte ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van Albert Heijn. 25 kunstenaars hebben ieder 4 werken gemaakt die in het boek "Het dagelijks leven" zijn afgebeeld. Linksonder is in diepdruk het jaartal te lezen. De afmeting van het beeld is 48 x 56 cm. De zeefdruk is ingelijst in zijn originele Barth-lijst. De conditie van zeefdruk en lijst is onberispelijk.
Conditie
ConditieZeer Goed
Het werk kan ingelijst niet worden verzonden alleen worden afgehaald of uit de lijst gehaald, worden verzonden. De eerste optie heeft de voorkeur omdat er dan de minste kans op beschadiging is.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Merchtem belgië, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen België € 12,50
Naar Nederland € 20,50
Naar Duitsland € 20,50
Europese Unie € 26,50
Wereldwijd € 65,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieMerchtem België,  België
Veilinggegevens
Starttijd2-5-2024 om 0:19
Eindtijd16-5-2024 om 21:15
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.